Kazım Karabekir Ortaokulu


Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara dayanan yeniliklere ve sürekli gelişmeye açık bir ortaöğretim kurumudur. Öğrencilerini yüksek öğretime maddi ve manevi bakımdan donatılmış olarak hazırlar. Öğrencilerini çağdaş, demokratik, laik ve nitelikli bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlar. Öğrencilerinin yüksek öğretime hazırlanmaları ve başarılı olmaları için tüm olanaklarını kullanır, öğrenci başarısı için tüm ekip ve ekipmanları seferber eder. KÂZIM KARABEKİR ORTAOKULU`nun tüm çalışanları, öğrencileri sürekli gelişmeyi ve değişmeyi ilke edinmiş, gelişim ve değişim için metotlu çalışan bireylerdir.

Misyon: Öğrencilerin bireysel yeteneklerini dikkate alarak eğitim ve öğretim yapar. Öğrencilerinin bilgili, becerikli, kendine güvenen ve sorunlara akılcı ve çözüm odaklı yaklaşabilen, karşılaştığı sorunları çözebilen bireyler olmasını sağlar. Öğrencilerini ezberci değil, düşünen, düşündüklerini iyi uygulayan ve iyi iletişim kuran bireyler olarak yetiştirir. Tarafsızlık ilkesinden taviz vermez. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen öğrenciler yetiştirir. Öğrenciler liderlik özelliklerine sahip, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olarak yetiştirilir. Öğrencilerimiz aile, ulus, yurt sevgisi gelişmiş, milli birlik ve beraberlik ruhuna sahip, milli kültür değerlerini benimseyen kişiler olarak yetiştirilir. Okulumuzda öğrencilerimiz, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik ve laik beceri düzeyi yüksek birer Türk vatandaşı olarak yetiştirilir.

Başarılar: - 2021 Yılı LGS Bağcılar ilçe 1.si okulumuzdan çıkmıştır. - 2021 Yılı Liselere Giriş Sınavında 31 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir. - 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Bağcılar belediyesinin düzenlediği satranç turnuvasında 5. sınıf öğrencimiz şampiyon olmuştur. - 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde Küçükler İlçe Futbol turnuvasında okulumuz ilçe 2.si olmuştur.

Saatler: 9:00-15:10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 212 630 34 54

Belgegeçer - (212) 651 3821

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bagcilarkazimkarabekirortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BARBAROS MAH. 205. SOK. eski 7/2sokak No12 BAĞCILAR/İSTANBUL okulumuz binası tamamlana kadar Hürriyet Mahallesi 134. Sokak No.2 Bağcılar / İSTANBUL Nevin Mehmet Bilginer İlkokulu adresinde eğitim öğretime devam edilecektir

Öğretmen :84
Öğrenci :1846
Derslik :53
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Barbaros Mah. 205.Sk(Eski7/2 sk.) No:12 BAĞCILAR/İSTANBUL

Adres - BARBAROS MAH. 205. SOK. eski 7/2sokak No12 BAĞCILAR/İSTANBUL okulumuz binası tamamlana kadar Hürriyet Mahallesi 134. Sokak No.2 Bağcılar / İSTANBUL Nevin Mehmet Bilginer İlkokulu adresinde eğitim öğretime devam edilecektir

Ulaşım 1. Şirinevler yönünden Güneşli yönüne giden minibüs ya da otobüsler ile Mahmutbey caddesi üzerindeki Gelişim Hastanesi durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. 2. Okulumuza Bağcılar Meydandan gelen Barbaros - İncirli(metrobüs)minibüsleri ile de ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM. İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 3 KM.